<img src="_kaffe/menu-territorio-dominikanske-republik.jpg" alt="Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv - Download Flash Player for at se hjemmesiden korrekt" title="Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv - Download Flash Player for at se hjemmesiden korrekt" width="100" height="420" >
Caffè River SpA
Caffè River ApS

Skudehavnsvej 34B
DK-2100 København Ø
Danmark
T +45 33 36 99 36
Jamao kaffe - Home Page
<< ... De flyder langsom med strømmen.
De to vandløb løber gennem landskabet, der ligger i forlængelse af den nordlige del af Cordillera,
hvis bjergsider er dækket med kaffe. ... >>
Fra bogen "Ruta del Café" af Giovanni Santi og Andrea Semplici
Den Dominikanske Republik
Jamao kaffe - Salcedo provinsen
Den Dominikanske Republik udgår den østlige del af øen Hispaniola (Santo Domingo), som ligger i det Caribiske Hav, og grænser op til Haiti. Hovedstaden hedder Santo Domingo og ligger på sydkysten.

Landet har omkring 8,5 mio. indbyggere som stammer fra de afrikanske slaver, spaniere og en lille andel fra det oprindelige folk. Den Dominikanske Republik anses som et udviklingsland.

Landet har et areal på 48.442 km2, hvoraf 20 % af er dækket af skov, mens 32 % anvendes til landbrugsafgrøder og græsarealer. Størstedelen af de afgrøder der dyrkes er kaffe, kakao og bananer.
I de seneste år er der dog foretaget omfattende skovning, hvilket har betydet at store områder er udtørret.

Jamao kaffe - området Salcedo provinsen

Jamao kaffe
© Copyright Caffè River - P.IVA 01162620510 - 2008 All rights reserved Jamao Kaffe - info@caffejamao.com - SITEMAP COOKIE POLICY