Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv - Download Flash Player for at se hjemmesiden korrekt
Caffè River SpA
Caffè River ApS

Skudehavnsvej 34B
DK-2100 København Ø
Danmark
T +45 33 36 99 36
Jamao kaffe - Home Page
<< ... kaffen er certificeret Fairtrade, et varemærke med stor indflydelse på fair handel på verdensplan.
Det er FLO (Fairtrade Labelling Organization), der står får varemærkets garanti internationalt ... >>
Fra bogen "Ruta del Café" af Giovanni Santi og Andrea Semplici
Jamao kaffens certificeringer
Jamao kaffe - un En bedre økologisk kaffe 100% arabica Fairtrade Labelling Organizations International økologisk certificeringer
Bønnernes høje kvalitet er sikret ved brugen af en produktionsdisciplinær og garanteret med kvalitetsmærket Jamao.

Konsortierne Coscafè og Federcares garanterer, at dyrkning og produktion er i overensstemmelse med Jamao produktionsdisiplinæren. Herigennem modtager producenterne ligeledes faglig bistand, uddannelse og mikrokreditter. Vigtigst af alt sikre Caffè River en direkte handelskanal og hermed adgang til det europæiske marked for kvalitetskaffe.

Jamao kaffen opfylder ligeledes kriterierne for fair trade, og er certificeret af det internationale certificeringsorgan Fairtrade. For at sikre miljøet er Jamao kaffen desuden økologisk certificeret.
Garantierne har betydet en udvikling af det lokale marked og sikringen af et kommercielt marked i Italien og Europa. Dette har betydet en bedre økonomi og mere stabil økonomisk fremtid for den enkelte producent, dennes familie og lokalsamfundet.


Jamao kaffe

Jamao kaffe
© Copyright Caffè River - P.IVA 01162620510 - 2008 All rights reserved Jamao Kaffe - info@caffejamao.com - SITEMAP COOKIE POLICY