Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv - Download Flash Player for at se hjemmesiden korrekt
Caffè River SpA
Caffè River ApS

Skudehavnsvej 34B
DK-2100 København Ø
Danmark
T +45 33 36 99 36
Kaffeproducenter - Home Page
<< ... Bønderne brugte meget tid på at overbevise eksperterne og de lokale myndigheder, men til sidst blev der etableret en stærkt alliance mellem: EU, Administrationen i Toscana Regionen, Provinsen Arezzo, Kommunen i Arezzo, FN organisationen Ifad, Caffè River, Ucodep og Piero Pelù (kendt Italiensk sanger), som har markedsført Salcedos kaffe ... >>
Fra bogen "Ruta del Café" af Giovanni Santi og Andrea Semplici
Kaffeproducenter
Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv
Med Jamao projektet arbejdes der for bedre levevilkår for kaffeproducenter og deres familier. Midlet er at sikre og garantere en høj produktkvalitet. Målet er at bønderne kan sælge deres kvalitetskaffe til kooperativerne til en rimelig pris, dvs. en pris der giver mulighed for at reinvestere i produktionen og generelt forbedre levevilkårene for familie og bidrage til lokalsamfundet.

Kaffe Jamao opfylder ligeledes kriterierne for fair trade, og er certificeret af det internationale certificeringsorgan Fairtrade.

Comitato Aretino per la cooperazione decentrata con la Repubblica Dominicana (Kommitatet i Arezzo for decentraliseret udviklingssamarbejde i den Dominikanske Republik) arbejder for bevaringen af landbrugsøkonomien og etableringen de organisationer, som skal sikre de økonomiske og sociale systemer. Blandt disse organisationer er Konsortiet Coscafé ( Consorzio Coscafè).

Kaffeproducenter

Jamao kaffe
© Copyright Caffè River - P.IVA 01162620510 - 2008 All rights reserved Jamao Kaffe - info@caffejamao.com - SITEMAP COOKIE POLICY