Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv - Download Flash Player for at se hjemmesiden korrekt
Caffè River SpA
Caffè River ApS

Skudehavnsvej 34B
DK-2100 København Ø
Danmark
T +45 33 36 99 36
Jamao kaffe - Home Page
<< ... Her, på Iomas stejle bjergsider, de høje skråninger, der rejser sig mod himlen.
Her ved du at solen og regnen har stor indflydelse
på dit liv på jorden. Ligesom kaffen. ... >>
Fra bogen "Ruta del Café" af Giovanni Santi og Andrea Semplici
Projektets samarbejdspartnere
Jamao kaffe - Projektets samarbejdspartnere
Ucodep, initiativtageren på Jamao projektet, er en NGO vis projekter bygger på værdier som solidaritet, retfærdighed, mådehold, demokrati og engagement.

Caffè River har sikret Jamao projektet ved, at etablere en kommerciel handelskanal samt bidraget med, at sikre den høje kvalitet og en stadig forbedring af denne.

Kooperativet Wipala er ansvarlige for distribueringen af Jamao kaffen indenfor det italienske netværk af forretninger "Botteghe del Mondo".

Regionen Toscana støtter og finansierer projekter der arbejder for at udvikle området.
Arezzo Provinsen - Afdelingen for land- og skovbrugi, har bidraget på to områder: i forhold til udviklingen og markedsføringen af produktet og af Salcedo området.

Byen Arezzo har støttet arbejdet med etableringen af kooperativerne i den Dominikanske Republik, også i forbindelse med projekter i landbrugssektoren og på uddannelsesområdet gennem Comitato Aretino per la cooperazione decentrata con la Repubblica Dominicana (Kommitatet i Arezzo for decentraliseret udviklingssamarbejde i den Dominikanske Republik).

Jamao projektet er anerkendt og støttet af Slow Food.
Jamao kaffe
© Copyright Caffè River - P.IVA 01162620510 - 2008 All rights reserved Jamao Kaffe - info@caffejamao.com - SITEMAP COOKIE POLICY