Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv - Download Flash Player for at se hjemmesiden korrekt
Caffè River SpA
Caffè River ApS

Skudehavnsvej 34B
DK-2100 København Ø
Danmark
T +45 33 36 99 36
Jamao kaffe - Home Page
<< ... Der er en let brise om morgenen. Passatvindene smyger sig om bjergene.
Juana, Ninos kone, laver mad fra daggry. I dag er der mange til bords. Bønderne har mange gæster.
Der er meget der skal gøres. Tak min Gud, der er arbejde. ... >>
Fra bogen "Ruta del Café" af Giovanni Santi og Andrea Semplici
Salcedo provinsen
Salcedo
Provinsen Salcedo ligger i den nordøstlige del af landet, i regionen Cibao. Med et areal på 440.043 km ², er Salcedo den mindste provins i landet. Salcedo har en befolkning på omkring 117.000 indbyggere og økonomien er primært baseret på landbrug som har et meget lavt teknologisk niveau.

Med jernbanens forfald, etableringen af motorvejen "Duarte" (som aldrig nåede Salcedo) og med den stadige forværring i kommunikationen med Santiago og San Francisco de Macorís, er Salcedo provinsen vedblevet isoleret fra markedet og har ikke fulgt med de øvrige områders udvikling. Det har betydet, at store dele af arbejdsstyrken er emigreret til hovedstaden og til udlandet.
I mere end ti år, har provinsen Salcedo været mærket af en betydelig udvandring. Udvandringen er rettet mod forstæderne til de større byer og mere end 30.000 mennesker er i løbet af de sidste tyve år, immigreret til USA.


Jamao kaffe

Jamao kaffe
© Copyright Caffè River - P.IVA 01162620510 - 2008 All rights reserved Jamao Kaffe - info@caffejamao.com - SITEMAP COOKIE POLICY