Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv - Download Flash Player for at se hjemmesiden korrekt
Caffè River SpA
Caffè River ApS

Skudehavnsvej 34B
DK-2100 København Ø
Danmark
T +45 33 36 99 36
Jamao kaffe - Home Page
<< ... Før Jamao projektet solgte kaffebønderne den friskplukkede kaffe til de lokale "coytes"
for 20,3 dollars per enhed (ca. 45 kilo). En lille producent som Nino, vil (i dag) på et år,
få mere en tre tusinde dollars for en høst ... >>
Fra bogen "Ruta del Café" af Giovanni Santi og Andrea Semplici
Projektet
Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv
Jamao projektet blev etableret på baggrund af et ønske om, at genetablere en kommerciel produktion af kaffe i udvalgte provinser i den Dominikanske Republik: Dette med henblik på, at øge indkomsten og sikre bedre levevilkår for kaffeproducenterne og deres familier.

Kaffen i Den Dominikanske Republik er en primær del af den lokale økonomi og brødføder tusindvis af familier. Efter den internationale kaffekrise i halvfemserne, har de lave kaffepriser tvunget tusindvis af kaffebønder og deres familier til, at opgive deres primære indtægtskilde. Krisen har haft enorme konsekvenser i form af økonomisk fattigdom og social udstødelse.

Med Jamao projektet er der fokuseret på kvalitet, som blev vurderet var den eneste måde, hvorved små producenter fra den Dominikanske Republik, kunne få adgang til nye kommercielle markeder, nationalt og internationalt. Ved at satse på kvalitetskaffe, satsede man på et marked, som er villige til at betale en ordentlig pris for gode produkter.

For de 1.500 små og mellemstore producenter, der er involveret i projektet og dermed har satset på kvalitet, har det betydet et alternativ til fattigdom for dem, deres familier og dermed også for lokalsamfundet. Producenterne har erhvervet teknisk viden og har fået en kommerciel optimering af forvaltningen af deres afgrøder.
Jamao kaffe
© Copyright Caffè River - P.IVA 01162620510 - 2008 All rights reserved Jamao Kaffe - info@caffejamao.com - SITEMAP COOKIE POLICY