Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv - Download Flash Player for at se hjemmesiden korrekt
Caffè River SpA
Caffè River ApS

Skudehavnsvej 34B
DK-2100 København Ø
Danmark
T +45 33 36 99 36
Jamao kaffe - Home Page
<< ... Hvor mange af øens børn er der tilbage? Nino tænker på Iomas små landsbysamfund:
nogle er ligger øde hen, mange har solgt deres jord.
En morgen var folk simpelhen forsvundet. Uden at sige farvel. ... >>
Fra bogen "Ruta del Café" af Giovanni Santi og Andrea Semplici
Mål og Aktiviteter
Jamao kaffe Mål og Aktiviteter
Med Jamao projektet, som blev startet at Ngo'en Ucodep, arbejdes der mod en reorganisering af produktionen i provinserne Salcedo og Sierra Neyba i den Dominikanske Republik.

I forlængelse af strategien for den lokale udvikling, er målet for Jamao projektet; at skabe en kaffe af høj kvalitet og etablere en direkte adgang til et marked, der kan garantere en fair pris for kaffen og herigennem bidrage til bøndernes familier og lokalområder.

De 1.500 små og mellemstore producenter der er involveret i projektet har investeret i og satset på kvalitet, hvilket har betydet et alternativ til fattigdom, en erhvervelse af teknisk viden og kommerciel optimering af producenternes

afgrøder.

Projektets operationelle strategi, som involverer mange, blev opdelt i tre hovedaktiviteter: produktionen af kvalitetskaffe, diversificeringen af produktionen og markedsføring af området. "Ruta del cafè" er den rute, der blev eableret for at føre turister til Salcedo.


Mål og Aktiviteter

Jamao kaffe - Mål og Aktiviteter
© Copyright Caffè River - P.IVA 01162620510 - 2008 All rights reserved Jamao Kaffe - info@caffejamao.com - SITEMAP COOKIE POLICY