Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv - Download Flash Player for at se hjemmesiden korrekt
Caffè River SpA
Caffè River ApS

Skudehavnsvej 34B
DK-2100 København Ø
Danmark
T +45 33 36 99 36
Jamao kaffe - Home Page
<< ... Denne historie blev født i Caribien, for mindre end tre århundreder siden,
da jesuitiske missionærer bragte planten hertil. Siden har generationer af bønder energisk,
stædigt og desperat, dyrket en af de mest fantastiske frugter på denne generøse og smukke jord ... >>
Fra bogen "Ruta del Café" af Giovanni Santi og Andrea Semplici
Dyrkning af Jamao kaffe
Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv
Kaffen købes af Jamao kooperativerne fra de enkelte producenter, til en god pris (over markedsprisen), hvilket giver den enkelte producent og deres familier mulighed for at forbedre deres levevilkår. Derfor er Jamao kaffen - kvalitetskaffe for en bedre livskvalitet.

Kaffen gror i skyggen af de subtropiske træer i de bjergrige provinser i Salcedo, Bahoruco, Elias Piñas og Independencia i Den Dominikanske Republik.

Kaffen høstes i september og november. Den lange periode skyldes, at kaffen ikke modnes samtidig og man ved plukningen skal skelne mellem de modne røde bær, de endnu ikke modne grønne bær og de overmodne sorte bær.
De plukkede kaffebønner afvaskes i wet mill'en, hvor fugtkødet fjernes. Frugtkødet anvendes herefter til organisk gødning. Herefter lægges bønnerne i fermenteringsbade i mellem 8-12 timer, hvor de sidste rester af frugtkød fjernes. Til sidst vaskes bønnerne grundigt med vand, drænes og ligges til tørre i solen.

Herefter fyldes bønnerne på sække og inden kaffen sendes videre, skal bønnerne afskalles, dvs. pergamentlaget skal fjernes.

For at sikre produktkvaliteten, følger yderligere manuel sortering for defekter. Endelig kan de udvalgte bønner pakkes og mærkes med Jamao logoet.

Jamao kaffe
© Copyright Caffè River - P.IVA 01162620510 - 2008 All rights reserved Jamao Kaffe - info@caffejamao.com - SITEMAP COOKIE POLICY