Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv - Download Flash Player for at se hjemmesiden korrekt
Caffè River SpA
Caffè River ApS

Skudehavnsvej 34B
DK-2100 København Ø
Danmark
T +45 33 36 99 36
Jamao kaffe - Home Page
<< ... Der er selvfølgelig "træerne ved flodbredden". De voksede sig store.
Kaffetræerne begyndte at blomstre. En livscyklus. Skyerne på himlen over øen er der endnu.
Skibe med kaffe, sejler fra havnen i Santo Domingo. ... >>
Fra bogen "Ruta del Café" af Giovanni Santi og Andrea Semplici
Baggrund
Jamao kaffe - En bedre kaffe for et bedre liv
Kaffe, kakao og bananer udgør den primære del af økonomien i Den Dominikanske Republik. Indtil starten af halvfemserne, levede millioner af bønder af kaffeproduktion.

Da krisen, i anden halvdel af halvfemserne, ramte de fleste lande i Mellemamerika og Caribien, betød det også en kraftig stigning i fattigdommen i landdistrikterne. Siden 1997 er prisen på kaffe, som udgør den største del af landdistrikternes økonomi i Mellemamerika, faldet med 70 %. Desuden er det produktionsniveauet i dag, lavere end for 30 år siden.

Det har betydet at mange familier er blevet tvunget til at flytte fra landområderne. Den økonomiske og sociale nedtur er ligeledes blevet ledsaget af en kraftig forringelse af miljøet. Det skyldes at kaffeplantagerne blev omdannet til græsgange, hvilket har haft en negativ effekt på biodiversiteten, dvs. på dyreliv og fauna, der normalt lever i skyggen af den subtropiske skov.

Baggrund af Jamao Kaffe

Jamao kaffe
© Copyright Caffè River - P.IVA 01162620510 - 2008 All rights reserved Jamao Kaffe - info@caffejamao.com - SITEMAP COOKIE POLICY